ROBOTICS HELP FOR FTC TEAMS
esentzaroboticsftc@gmail.com
Menu

MODULE

MODERN ROBOTICS CORE CONTROL MODULES

Core Power Distribution Module

Modern Robotics Core Power Distribution Module. Modulul încorporează un hub USB 2.0 cu 7 porturi și terminale de distribuție a energiei de 6 x 12V cu conectori Anderson PowerPole. Oferă o modalitate convenabilă și sigură de a conecta alimentarea robotului de la baterie la toate motoarele, servo și alte module care necesită 12V. Toate modulele sunt protejate printr-o siguranță înlocuibilă de 20A și printr-un comutator pornit/oprit integrat.

Core Motor Controller

Core Motor Controller-ul are două canale de motor pentru conectarea motoarelor de curent continuu de 9-15 V. Prin funcțiile controlerului de motor, puteți controla viteza și direcția fiecărui motor. Fiecare port de canal de motor are un codificator pentru feedback. Controlerul de bază al motorului este alimentat de modulul de distribuție a puterii de bază utilizând cablul de alimentare furnizat și comunică cu dispozitivul Android prin intermediul USB.Controlerul motor are trei modele pentru controlul motorului și fiecare canal poate fi controlat independent de programul utilizatorului. Cele trei moduri de operare sunt:

Core Servo Controller

Servomotorul principal are șase (6) porturi servo pentru conectarea servomotoarelor digitale sau analogice de 6 volți. Poziția fiecărui servo poate fi setată independent și odată setată servomotorul se va deplasa în poziția dorită.

Core Device Interface Module

Interfața de bază a dispozitivului (CDI) conectează senzorii externi și alte dispozitive la un dispozitiv Android. Cu un total de 26 de conexiuni portuate împărțite în 5 clase generale, CDI oferă o modalitate convenabilă de a atașa o gamă largă de senzori Modern Robotics sau de a vă crea propriile dispozitive și de a vă controla lumea. Categoriile de porturi sunt PWM, I2C, intrare analogică, intrare / ieșire digitală și ieșire analogică.Interfața de bază a dispozitivului permite programelor Android sau PC gazdă să acceseze în mod independent fiecare dispozitiv conectat.Connectors

Conectorii senzorilor au o distanță de 0,1 „(2,54 mm). Se recomandă sârmă de calibru 20 – 26. Senzorii Pigtails sunt disponibili pentru conectarea senzorilor personalizați.

PWM (2)

Pulse Width Modulation creează o formă de undă variabilă / spațială a nivelului logic de 5V. Timpii pe 16 biți cu rezoluție de 1 μS sunt utilizați atât pentru timpul de repetare a impulsului, cât și pentru lățimea impulsului, permițând o gamă largă de frecvențe și puls.

I2C Bus

Protocolul I2C poate citi senzori cu arhitecturi de date precum IR Seeker V3 la 100kbps cu un tampon de date de 27 de biți.

Analog Input (8)

Intrările analogice pot citi senzori analogi cum ar fi senzorul de distanță optică care returnează o tensiune între 0 și 5V pentru a fi convertită la o valoare de 10 biți între 0 și 1023. Toate intrările sunt prelevate 1 / ms.

Digital Input/Output (8)

Intrarile / ieșirile digitale pot fi în modul citire sau scriere. READ vă va permite să determinați nivelul logic al senzorului. WRITE vă va permite să activați sau să dezactivați 5V.

Analog Output (2)

Analog Out oferă o tensiune între -4V și + 4V la 1mA fie printr-un val de curent continuu, unda pană, unda pătrată sau triunghi la 0-8KHz cu un limitator de curent de rezistor de 1.0k ohm.