ROBOTICS HELP FOR FTC TEAMS
esentzaroboticsftc@gmail.com
Menu

SUPORTURI & PROFILE

Max Flat Bar


Aceste piese structurale sunt lungi de 288 mm și sunt fabricate din aluminiu greu. Pot fi tăiate la lungimi personalizate cu o lamă de tăiere metalică.

SPECIFICAȚII:

MAX Channels

Vin în cinci lungimi diferite pentru construirea flexibilă, de asemenea, piesele pot fi tăiate la lungimi personalizate cu o lamă de tăiere metalică.

SPECIFICAȚII:

Suportul MAX Inside Corner

Suporturile cu două laturi se potrivesc în exteriorul TETRIX® channels și pot fi folosite pentru a rezerva un canal pentru a-l fixa pe un alt element structural.

SPECIFICAȚII:

Conectorul MAX Inside C

Acest conector ajută la crearea unor îmbinări perpendiculare atunci când spațiul este strâns. Poate fi plasat cu fața în afară de capătul sau partea deschisă a unui channel. Conectorul este foarte puternic deoarece se atașează la două laturi ale elementului structural.

SPECIFICAȚII:

Flats MAX

TETRIX® Flats creează o versatilitate adăugată, indiferent dacă faceți o suprafață plană sau creați o bucată sau altă piesă înclinată. Elementele vin în patru lungimi și le puteți modela în diferite unghiuri folosind un instrument de îndoire a metalelor (38562), vândut separat. Creați cu ușurință șine, brațe, brațe, gurante și alte piese personalizate.

SPECIFICAȚII:

Suportul MAX L

Consolele cu unghiuri de 90 de grade cuplează elemente structurale. Fabricat din aluminiu greu.

   SPECIFICAȚII:

Plăcuța de construcție MAX

Plăcile de construcție plane TETRIX® MAX sunt de 64 mm x 192 mm și sunt executate din aluminiu dur. Pot fi tăiate la lungimi personalizate cu o lamă de tăiere metalică.

   SPECIFICAȚII:

Suportul MAX Flat

Perfect pentru conectarea elementelor structurale sau pentru crearea unui braț servo-levier. Fabricat din aluminiu greu.

   SPECIFICAȚII:

TETRIX MAX Motor MountPuteți atașa motorul DC de 12 volți la robot.

   SPECIFICAȚII:

TETRIX MAX Single Standard-Scale Servo Motor Bracket

Suporturile din aluminiu, fiecare tinând un servo pe loc.